Flodel – den flytande padelbanan

Flodel™World Wide Padels flytande padelbana – finns bland annat i Mälaren, vid Kaggeholms slott. I dagsläget finns förfrågningar på 30 stycken runt om i Sverige.

– Det gäller att vara ute i tid för att få plats i produktionen, säger Johan Hansson vd på World Wide Padel.

Bolagets vattenbanor är unika i världen och kommer också att gå på export. I Asien, och framför allt Mellanöstern, finns ett sug efter den här typen av banor. 

Kaggeholmsbanan har blivit en succé och spelarna hyllar den härliga känslan av att spela på vattnet. Att det känns som en vanlig bana, trots att den flyter, är mångas reaktion.

– Konstruktionen, som har tagits fram tillsammans med en av Europas största pontonbyggare, garanterar samma stabilitet som traditionella ”landbanor” – vilket är en viktig förutsättning, säger Johan och fortsätter: 

– Våra kunder – hotell, stugbyar, camping- och äventyrsanläggningar, men även privatpersoner – ser möjligheten med att placera banorna på vattnet.

Och för spelarna blir det verkligen något extra.

– Tänk vad skönt att kunna spela och sedan ta ett dopp i vattnet efter matchen, avslutar Johan.

Faktaruta

Johan Hanssons tips för flytande padelbana

• Se till att vara ute i god tid. Tiden går snabbt och kapaciteten hos tillverkarna är pressad och kommer nog att vara så under en överskådlig tid.

 

• Se till att få bygglov för era banor så snart som möjligt.

 

• Installera minst två banor för bästa lönsamhet. Ni undviker även onödiga flaskhalsar och får ett optimalt flöde av spelare under hela dagen. 

 

• Välj alltid betonggrund för ett jämnt, underhållsfritt och stabilt spelunderlag.

 

• För att underlätta administrationen av din nya anläggning rekommenderar vi någon typ av banbokningssystem. Då får ni en professionell hantering av matchtider redan från början. 

 

• Erbjud spelare möjligheten att hyra utrustning, som exempelvis racketar.

 

Här kan du läsa mer om World Wide Padel och Flodel.

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!