GameCam analyserar ditt spel med AI-teknik – gör dig till en bättre spelare

Med heat-map, zone-map och meter­räknare av såväl dina beteenden som rörelser på banan kommer nya tjänster från GameCam att bli en dröm för dig som vill analysera dina matcher.

– Efterfrågan på videoanalys är enorm. Vi har jobbat dag och natt i fyra år och då blir det också bra till slut. Intresset kommer främst från tränare, men också hallar och spelare, säger Magnus Jansson, grundare av AI-teknikföretaget GameCam.

Vill du få statistik på hur mycket du springer på banan? Och på vilka ytor du rör dig? Eller än mer se hur dina motståndare gjorde när de vann över er i den där finalen du sent kommer att glömma? Då är GameCams analys­verktyg och kamera något för dig. Genom högteknologisk AI-teknik mäter den allt som du och dina motståndare gör på banan.

– Du kan genom en meterräknare se vem av er som springer mest. Även hur många slag du slår, hur mycket av tiden som du befinner dig i ”dead zone” och hur många oprovocerade misstag du gör. Du får en realtidsanalys av hela matchen, säger Magnus Jansson.

GameCam samarbetar med storstjärnor

GameCam är ett techbolag som har tagit hjälp av några av padelvärldens hetaste namn.

– Vi samarbetar bland annat med Rodri ­Ovide, som tränar Paquito Navarro och Gemma Triay. Han ger oss input på vilken data han som tränare vill kunna läsa av från spelet.

Din match spelas in via en kamera med ­höghastighetssensor, som levererar en 4K-upplösning på livestreamingen. Totalt har fler än 64 000 matcher spelats in via företagets kameror, såväl i Sverige som utomlands.

Fler spännande verktyg och idéer väntar

GameCam 4K Black säljs framför allt till anläggningar, som i sin tur kan erbjuda tjänsterna till spelarna via webbplattformen gamecam.live.

– Det finns ett stort sug bland utövarna att spela in sina matcher, och efterfrågan på videoanalys är om möjligt ännu större. Genom att analysera får man möjlighet att bli ännu bättre, säger Magnus.

Företaget har fler verktyg och idéer för AI-analyser i siktet längre fram.

– GameCam ANALYTICS I är den första som både gör livestreaming och VOD i kombination med AI-analysering av samtliga fyra spelare. Alltid i realtid. Streaming mot Instagram är något som också har efterfrågats, likaså scoreboards som vi lanserar nu i första kvartalet, säger Magnus Jansson. 

Faktaruta

GameCam – Become a better player

Företaget utvecklar och säljer högteknologiska kameror och analystjänster. GameCam samarbetar med några av världens bästa tränare och har bland annat samarbeten med det tyska padelförbundet och det franska tennisförbundet. 

Det är ett perfekt verktyg för tränare om vill erbjuda sina kunder avancerade analyser.

Klicka här för att komma till produkterna!

Vill du se demo? Klicka här!

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!