Så undviker du padelskador

Hör du till dem som fått ont i axlar och rygg efter många roliga timmar på padelbanan? Eller har du kanske en stel vad som stör?

Lugn, det finns botemedel.

Med Flowlifes nya massagepistol Flowgun GO 2.0 kan du både förebygga skador och hjälpa trötta muskler att återhämta sig.

Massage är bra för mycket. Det mjukar upp muskler, mildrar träningsvärk och påskyndar återhämtningsprocessen. Men att gå på massage kan vara dyrt och svårt att få in i vardagspusslet. Det är här Flowlife och deras smarta produkter kommer in i bilden. En massagepistol är helt enkelt ett redskap som gör att du kan få en djupgående och intensiv massage på egen hand.

Nyligen lanserade Flowlife en ny massagepistol som ger möjlighet till optimal återhämtning. Flowgun GO 2.0. Massagepistolen arbetar kraftfullt med att stimulera bindväv, öka blodcirkulationen och lösgöra triggerpunkter genom att avge upp till 3 200 slag per minut. Den är enkel att använda och passar alla ambitionsnivåer, såväl elit som vanliga motionärer. För vem har inte känt sig lite stel i axlar, ben och rygg efter många timmars spel?

Utsedda till ”bäst i test”

Du kan använda Flowgun GO 2.0 innan en match för att värma upp stela och kalla muskelgrupper, men du kan också använda den efter padeln för att påskynda kroppens återhämtning. Låt den gärna få jobba lite extra där du känner dig stel och sliten. Det kommer att göra underverk!

Flera av Flowlifes produkter har åtskilliga gånger blivit utsedda till nummer ett i diverse bäst i test-undersökningar. De erbjuder dessutom alla kunder 100 dagars nöjd kund-garanti samt fri frakt och fria returer.


 

Läs mer om padelskador i Tidningen Padels reportageserie Vårdcentralen.

Flowgun GO 2.0

 

Batteri-liv: 5 timmar
Laddningstid: 
4 timmar
Slag per minut: 2000 – 3200
Ljudnivå: <60 db
Vikt: 
780 gram
Väskans Storlek: 
30x24x8,8 cm
Mått:
24,5x15x6 cm

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!