Läs magasinet online

Senaste numret

Nummer 3 – 2022

I det tredje numret 2022 kan du läsa om hur Patric Persson blev “PP” med hela svenska folket. Dessutom berättar skidstjärnan Frida Hansdotter om sin nya passion och vi träffar Sveriges främsta damspelare – Amanda Girdo, som i våras blev historisk när hon blev första svensk att kvala in i en huvudturnering på WPT.

Tidigare nummer

Nummer 2 – 2022

Här är det proppfullt av härlig läsning. Du får lära känna gladiatorn Sandra Elfast, veta allt om Anis Don Deminas ”livsfarliga lobb” och vi hjälper dig att göra de perfekta overheadslagen. Vi har även intervjuat Ji Vichithong och syskonen Kjellberg – som alla ska tävla sig uppåt på rankningen.

Nummer 1 – 2022

Till 2022 års första utgåva har vi pratat med Alexander Kronlund om hans stora intresse för racketsporter. Det visade sig att han är en riktig rackare. Dessutom bjuds det på läsning om Anton Andersson, hur du kommer i gång med ditt tävlande och allt du behöver veta om volleyspelet.

Nummer 2 – 2021

 

I det här numret kan du bland annat läsa om Suzanne Karlsson och Sveriges största padelfamilj, Christian ”Chippen” Wilhelmssons  nya karriär, supertalangen Hanna Knutssons Spanienflytt, Relationsakuten med Linn Heed… och mycket, mycket mer.

Nummer 1 – 2021

 

Premiärnumret av Tidningen Padel innehåller reportage om alltifrån Margaux Dietz som fullständigt har gått ”all in” på sporten och svenska duon Stjern/Bonfré till 14-årige supertalangen Alfons Lopez och Studio Padel-entusiasterna Fredrik Nordin och Niklas Edin.

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!