”Foppa” dragplåster på NK:s tak

Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg var dragplåstret när finalspelet av Real Estate Padel Tour avgjordes på NK Padel & Social by Ascaro i Stockholm i början av september.

Sportreseföretaget Watch It Live, där ”Foppa” är en av delägarna, var medarrangör till tävlingen tillsammans med Silva Padel.

Första gången Deivid Lopes Da Silva kom i kontakt med padel tyckte han att racketen såg ut som ett oversized pingisracket. Men något klickade.

Efter ett och ett halvt års produktutveckling lanserar han nu kläder och annan utrustning till padel.
– Jag är före detta kroppsbyggare, men lade hantlarna på hyllan för ett par år sedan. Padel fick mig att komma tillbaka in i sportvärlden igen och jag älskar det, säger Deivid Lopes Da Silva, grundare av Silva Padel.
– Förutom själva spelet började jag också satsa på bekväma kläder, anpassade för just padel. Framför allt insåg jag tidigt att det fanns potential att utveckla kläder med bra bollförvaring, så där har mycket fokus lagts.

Efter bara ett halvår sedan lanseringen har spelare fått upp ögonen för produkterna, såväl kläder som racket och bollar. Som exempelvis på Real Estate Padel Tour.
– Vi har bara varit i gång sedan i juni i år, så det här är stort.

Pratade du något med ”Foppa”?
    – Man blir ju lite starstruck när man träffar en så stor stjärna, så det blev inte så mycket snack, men jag frågade om vi kunde ta en selfie tillsammans. ”Självklart ska vi göra det”, blev svaret.

Vinnare på NK-taket blev Christopher Högberg (Newsec) och Rikard Hjelm (Nordkap). De vann finalen mot Olof Boltzius (Slättö) och Marcus Tobiasson (Newsec) med 8–6.

 

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!