Stil och funktion i perfekt harmoni

Kumi är en glädjespridare i padelhallen – och i alla offentliga rum. Företagets sortiment är genomtänkt och funktionellt, men sticker också ut på ett dekorativt och effektfullt sätt.

– Ska man inreda kan man göra det med både stil och funktion, säger Petra Hjelmqvist, marknadsassistent på Kumi.

Hos Gnosjöföretaget Kumi sitter utveckling och innovation i väggarna. Målsättningen är att hela tiden utöka sortimentet med möbler för offentliga miljöer med fokus på hållbar och kreativ design.

– Att skapa och förmedla en känsla av trivsel och ­välkomnande som dröjer sig kvar är något som vi ­verkligen brinner för, säger Petra Hjelmqvist.

Allt fler hallar anlitar Kumi

I takt med att allt fler padelhallar byggs runt om i landet har Kumis expertis blivit anlitad. Nu möts padelspelare av företagets genomtänka lösningar i flera anläggningar, oavsett om det handlar om ­omklädningsrum, entré eller lobbyutrymmen.

– Vi har sedan länge varit stora på just omklädnings­rum och det var tack vare den typen av miljöer som vi kom in i padelvärlden. Vi kan leverera till såväl små som stora anläggningar. Vi har möbler till alla rum – även konferensrum, kontor och lounge. Vi kan därför bli en helhetsleverantör kring inredningen av den större anläggningen också, säger Petra ­Hjelmqvist.

Kumi står för snabba leveranser

Flera aspekter ligger bakom varför så många kunder väljer Kumi för att inreda den nya padelhallen. Snabbhet är en av dem. Tack vare det egna lagret finns produkter och material hemma för snabba leveranser. En annan fördel är en optimal mix av stil, funktion och ergonomi. Kumis kontaktnät i Gnosjö gör också att de flesta produkter kan lackas i önskad färg utifrån kundens koncept och grafiska profil.

– En välkomnande och mysig padelhall gör att vi stannar längre och väljer att komma tillbaka fler gånger. För oss är det viktigt att den känslan möter upp redan på utsidan. Det går exempelvis att få samma nyans på krukan utanför entrén som på avfallsbehållarna i ­omklädningsrummet. Sådant skapar en varm helhetsbild, säger Petra Hjelmqvist.

Trivsamma omklädningsrum, varma och mjuka färgnyanser och möbler anpassade för skönt häng inför, mellan eller efter matcherna. Allt designat och tillverkat med funktionalitet och trivsel i fokus.

– Om våra möbler bidrar till ökad glädje i hallen, då har vi lyckats, avslutar Petra.


Vill du veta mer? Läs om helhetslösningar och produkter på kumi.se.

 

En uppskattad produkt är avfallsbehållaren Tin, med design inspirerad av konservburken. 

– Vi har tagit fram dem tillsammans med produkt­design­ern Charlie Styrbjörn och de har blivit väldigt populära. Och självklart går de att få i samma nyans som resten av ­inredningen, säger Petra Hjelmqvist.

tidningenpadel.se använder padelkakor för att göra din vistelse på sajten så bra som möjligt. Läs mer om padelkakorna här!